Моят свят

Здравейте, благодаря Ви, че сте мои гости тук в Мрежата. Надявам се да се чувствате добре и да се върнете отново. 🙂 Казвам се Десислава, но предпочитам да ми казвате Дес.

Тук ще намерите най-вече много и полезна информация относно моето хоби, с което си запълвам свободното време. За други теми ще пиша по-рядко.

Директните продажби и мултилевъл маркетинга са ми голяма страст и искам повече хора да се запознаят с възможностите, които се предлагат от тях за печелене – не само на кеш пари, но и на продукти, които да използваш и изпробваш в ежедневието си.

Този тип маркетинг е за всеки, който иска да започне нещо ново в живота си и да промени монотонността в начина на изживяването му. Няма нищо трудно, сложно и непостижимо. Трябва само малко, малко време, упоритост, желание за лека промяна и нагласа в мисленето, действията и ще видите, че има успех и завой в различна, по-добра посока. Това са моите впечатления от доста време насам. Така е и при всеки, с който говоря на тази тема.

В същото време фирмите и техните продукти са екологични, природни, икономични, практични и са полезни за всеки един забързан човек. Спечелиха ме с това, че не само се грижат за здравето на човека, но и за Природата. Все пак всеки иска да живее в по-добър свят и чиста околна среда. Спестяват време, нерви, трудни състояния на духа и тялото, остава повече време за любими занимания.

Очаквам ви за подробности на мейл: dessimetodieva[at]yahoo[dot]com или на телефон 0885684193.

Може да ме потърсите и в социалните мрежи като използвате формата за обратна връзка в сайта ми.

Дессс

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: