Аз в света на МЛМ

Приятели, имам мечта, която искам да превърна в мисия – да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. 

Днес ще ви запозная с моето хоби – малката ми занимавка с директния и мулти левъл маркетинг. Обичам здравето, природата, чистия въздух, чистата вода, въобще природосъобразният начин на живот. Затова и започнах да се интересувам от различни фирми, които предлагат от различни сфери висококачествени ежедневни продукти, които може семейството ми и цялата ми фамилия да ползваме без да си губим времето обикаляйки по магазини и купувайки неща с неясен произход и съдържание като така сме сигурни в природните, естествени, екологични и икономични продукти. Запознах и всички приятели, близки и роднини с тези продукти защото искам повече хора да се възползват от възможността да ползват висококачествени ежедневни продукти и да усетят силата на Природата не само за подобряване на здравето им, но и за опазване на средата, в която живеят като помагат за опазването и на Околната среда и Водата. Сред всички продукти има такива и за своето семейство: висококачествени многофункционални домакински съдове, прибори и уреди, които ни улесняват в кухнята, пестят ни време, пари и са част от нашия здравословен начин на живот, някои от тях работещи дори без ток и са ефективни колкото електрическите си събратя; концентрирани биоразградими почистващи препарати за дома, офиса, хотела, вилата – безвредни за кожата ни, за здравето ни; терапевтична козмецевтика с лечебно действие, подпомагаща тялото и организма ни да се чувстват с повече енергия, сила, жизненост, красота; хранителни добавки съдържащи изцяло растителни и естествени съставки… Високо качество, ефективна полза, икономични, екологични… Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за екологията в собствения си дом – то всички ние заедно – можем да спомогнем за опазване на чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите поколения.

Очаквам ви!

Надявам се това да стане и вашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. Тук ще научите повече за продуктите от които съм доволна, доволни са и моите близки, познати, приятели. Тук ще научавате подробности около приложението и предназначението на много от тях. Ще споделям, а се надявам, че и вие ще споделяте мнения за вашия опит с изпробвани и ползвани продукти.

Може да споделите мнение като се свържете с мен чрез формата за обратна връзка в сайта.

Поздрави!

Дессс

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: