Аз – моя милост

10462673_328557927296788_8016463487237771709_n_2 - Копие

Трябва да бъдеш предпазлив във всеки един случай. (Сир)
Cavendi nulla est dimittenda occasio. (Syrus)
Здравейте, казвам се Деси, всъщност Десислава, но в интернет пространството съм просто Дес.
Работя като музеен екскурзовод. Член съм и на управителния съвет на “СНЦ Довери ми се”, което подпомага живота и интеграцията на лица и деца с увреждания в родния ми град. Имам прекрасен съпруг и добра дъщеря, които много обичам. Те са всичко за мен. Обичам българските филми, обичам и чуждестранни такива с екшън насоченост, исторически, по-малко драма, фентъзи, комедия. Обичам и хубавата музика – рок, етно, метъл. Едно от удоволствията ми е да пътувам – по-скоро да се возя като куфар, така си почивам най-добре и ми е адски приятно. Разпускам със семейството ми, събирайки се с приятели или правейки разходки сред природата. Имам всестранни интереси – от общочовешките любопитности; професионалните ми задължения; директния и мултилевъл маркетинг до електронните и компютърни технологии. Увличам се и от интернет браузер игрите. Цъкам в няколко. Хихихи….
Не съм най-добрата и идеална майка и съпруга, но винаги бих направила всичко за моите слънца. 🙂
Обичам движението и ангажираността. Но не пренебрегвам и почивката. Когато почивам – го правя качествено, почти мързелувайки. 🙂 Отговорен, коректен и добронамерен човек съм.  Малко съм мързелива, но пък помагам с каквото мога винаги на всеки, който преценя и държа на добрия тон. Мразя нагаждачите, използвачите, лъжците, високомерните.
Хич не съм добър писател, затова моля да ме извините за недобрият ми изказ и за голословността ми по някога…  
Най-вече ще ви разказвам за любимите ми съдове за съхранение на храна от безвреден материал; за любимите ми домакински уреди, които работят без ток;  за висококачествените биоразградими почистващи препарати; за хранителните добавки; които ни помагат да живеем по-добър живот с по-малко антибиотици;  за това как да имаме чиста и здравословна вода у дома директно от чешмата; за ефикасните и с лечебно действие природни тоалетни продукти за лична грижа и хигиена за цялото семейство с билки, растителни екстракти и за други подобни, които ползвам често в ежедневието или само по някога. А някои от тях не бих спряла да използвам цял живот. Ще ви разказвам и за неща, които са ми направили голямо впечатление от ежедневието ми – неща от живота и заобикалящата ме среда… 
Обичам практичните, екологични, икономични продукти, Природата, бързото сработване в къщи – чистене, готвене, подреждане и т.н. Просто искам да бъде всичко бързо и колкото се може по-малко време да отделям за тези занимания…. Така реших, че искам да допринеса за опазването на околната среда като разказвам на повече хора за това как да правим по-малко отпадъци, за това как може да си улесняваме ежедневието и домакинстването с Природни, екологични, икономични ежедневни, кухненски, домакински и почистващи продукти – съдове, препарати, уреди…. В началото започнах да ги ползвам аз в моето ежедневие, след това започнах да ги препоръчвам… Запълних си и малкото свободно време със занимания и усъвършенстване на знанията ми за начините за подобряване на живота ми с продукти, които са екологични, практични и полезни.  🙂
И понеже търся хора, които искат да подобрят живота си с тези прекрасни и полезни продукти ми пишете като ползвате обратната връзка да споделите опита си с мен.  Няма да съжалявате. Помагайте на семейството си да се чувства здраво, да живее в чиста заобикаляща среда и бъдете повече време усмихнати.
Очаквам Ви.  
Наивна бях, но вече свикнах. Не се доверявам на никого. Вярвам само на себе си и в доброто, което се върши безрезервно.
Приятно четене. 
Дессс
Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.