Аз – моя милост

Трябва да бъдеш предпазлив във всеки един случай. (Сир)
Cavendi nulla est dimittenda occasio. (Syrus)
Наивна бях, но вече свикнах. Вече не се доверявам на никого. Вярвам само на себе си.

Samurai Punch

Казвам се Деси, всъщност Десислава или просто Дессс.
Работя като музеен екскурзовод. Член съм и на управителния съвет на “СНЦ Довери ми се”, което подпомага живота и интеграцията на лица и деца с увреждания в родния ми град. Имам прекрасен съпруг и добра дъщеря, които много обичам. Те са всичко за мен. Обичам българските филми, обичам и чуждестранни такива с екшън насоченост, исторически, по-малко драма, фентъзи, комедия. Обичам и хубавата музика – рок, етно, метъл. Едно от удоволствията ми е да пътувам – по-скоро да се возя като куфар, така си почивам най-добре и ми е адски приятно. Разпускам със семейството ми, събирайки се с приятели или правейки разходки сред природата. Имам всестранни интереси – от общочовешките любопитности; професионалните ми задължения; директния и мултилевъл маркетинг до електронните и компютърни технологии. Увличам се и от интернет браузер игрите. Цъкам в няколко. Хихихи….
Не съм най-добрата и идеална майка и съпруга, но винаги бих направила всичко за моите слънца. 🙂
Обичам движението и ангажираността. Но не пренебрегвам и почивката. Когато почивам – го правя качествено, почти мързелувайки. 🙂 Отговорен, коректен и добронамерен човек съм.  Малко съм мързелива, но пък помагам с каквото мога винаги на всеки, който преценя и държа на добрия тон. Мразя нагаждачите, използвачите, лъжците, високомерните. 
Не съм добър писател, затова моля да ме извините за недобрият ми изказ и за голословността ми по някога…  Най-вече ще ви разказвам за любимите ми съдове Таперуер, за качествените препарати на Амуей, за лечебните продукти на ТианДе, за други продукти, които изпробвам, ползвам често или само по някога. Ще ви разказвам и за неща, които са ми направили голямо впечатление от ежедневието ми – неща от живота ми… 
Обичам практичните, екологични, икономични продукти, Природата, бързото сработване в къщи – чистене, готвене, подреждане и т.н. Просто искам да бъде всичко бързо и колкото се може по-малко време да отделям за тези занимания…. Така реших, че искам да допринеса за опазването на околната среда като разказвам на повече хора за това как да правим по-малко отпадъци, за това как може да си улесняваме ежедневието и домакинстването с Природни, екологични, икономични ежедневни, кухненски, домакински и почистващи продукти – съдове, препарати, уреди…. В началото започнах да ги ползвам аз в моето ежедневие, след това започнах да ги препоръчвам… Запълних си и малкото свободно време със занимания и усъвършенстване в директен и мулти левъл маркетинг на продукти, които са с подобни качества и лесно се разпространяват, а все пак ми носят и допълнителни доходи на месец. Прави ми удоволствие да разпространявам каталозите си в хартиен или в дигитален вариант, дори и онлайн – по имейл или в някоя социална мрежа. С удоволствие и радост опаковам поредната поръчка. Радвам се когато изпращам поредния колет с продукти на редовни и доволни клиенти. 🙂 И понеже разширявам клиентската си мрежа от хора, които искат да ползват тези прекрасни, невероятни, качествени, практични, полезни, потребни продукти, реших да драсна и тук. Та ако се интересувате от директна търговия – моля пишете или ми се обадете… Може пък да станете част от моята бизнес група и да печелите допълнително, като започнете да ползвате и препоръчвате, и Вие тези продукти.  Няма да съжалявате. 
Свържете се с мен на и-мейл: dessimetodieva[at]yahoo.com. Ще Ви изпратя електронен каталог, снимки на много от продуктите и ще Ви консултирам, за да изберете най-подходящият. На желаещите да се занимават с бизнес – ще им поясня маркетинговия план и ще им помогна при регистрацията. Може да ме търсите и на телефон: 0885684193.
Очаквам Ви.  
Вярвам на себе си и в доброто, което се върши безрезервно.
Приятно четене. Може да използвате менюто в горния десен ъгъл на сайта и да прочетете различните ми публикации.
Дессс