Красиви и щастливи с Guozhen

Здравейте, сега ще Ви разкажа малко за любимите ми природни продукти – клетъчна храна с марка Guozhen.

Запознах се преди няколко години с тези продукти, но чак преди няколко месеца започнах да ги ползвам редовно. И само за две седмици видях първите положителни резултати. Имах продължително време – няколко месеца заглъхване в едното ухо и с нищо не минаваше. За тези две седмици заглъхването отшумя и усетих великолепното синергично действие на два от основните им продукта. Те са предназначени за здравна профилактика и имат лечебно, терапевтично действие за цялото семейство – няма значение на 0, на 10 или на 110 години сте. Може да избирате между профилактична доза и лечебна доза. Така ще си подсигурите здраве в дългосрочен план и силна имунна система.

Продължителното приемане на продуктите подкрепят клетките на всеки наш орган и му помагат да се възстанови. Така всяка система започва да работи на пълни обороти и чувстваме повече енергия, чувстваме се здрави и радостни от живота.

Основната съставка в тези продукти е боровият прашец от масонските борове (Pinus  Massoniana), който се събира на ръка от най-плодородните почви, които се намират в девствените екологично чисти гори на езерата „Хиляда острова” /с площ над 1000 кв.км и надморска височина 1000-1500 м/.  Боровият прашец не се събира от пчели, той се опрашва от вятъра. Поради това в него отсъстват всички инсектициди, пестициди, животински хормони, химически торове, антибиотици и тежки метали. Няма никакви странични ефекти от приема му.

Чрез стриктния контрол на високотехнологичния процес на обработка се отстранява спородермата (обвивката) на зрънцата и се осигурява неговата висока усвояемост от организма на човека над 99% и превръща този продукт в истинско съкровище. Действието на тези продукти е съизмеримо с терапевтично оздравително действие. Не само красиви, но и здрави отвътре ще се чувствате с тяхна помощ. 

Продуктите, които са включени в програмата „Доктор на себе си“ за женско, детско и мъжко здраве искам да има всеки у дома и да може да си помага в домашни условия. Разбира се след консултация от ваш лекар, от нашите нутрициолози, лекари и терапевтични консултанти преминали многобройни курсове по хранене и нутрициология.

С продуктите Guozhen, които са клетъчна храна, ще влеете повече енергия и жизнеспособност в тялото си и ще се чувствате енергични и заредени за нови дейности. Ще намалите умората, ще подобрите структурата на кожата си, на косата си, въобще на целия си организъм. Ще прочистите вътрешните органи, които винаги ни подсказват когато имаме някакво неразположение и се нуждаем от детоксикация.

Проверете сами. Не е необходимо да ми вярвате.

Поръчайте първите си сашета и се уверете в действието им. 

 Пишете ми. Очаквам Ви.

Дессс

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: