Защо Таперуер?

Що е Tupperware и защо избрах тази фирма?!

943554_369050803194522_648190900_n

Това е водеща марка за домакински съдове, благодарение на високотехнологично производство с безкомпромисно качество и контрол върху всеки продукт. Иновативната комбинация на материали, ергономичен дизайн и иновативен маркетингов подход още от основаването на фирмата налагат еталон, ненадминат до момента от нито една друга компания. Печеливша пазарна стратегия се оказва съчетанието на модерни и консервативни прийоми за непрекъснато разширяване и поддържане на интереса. Редица други марки се опитват да имитират Tupperware, но до днес безуспешно. По-долу ще разберете и как да поръчате от тези продукти.

Tupperware се утвърждава като световен лидер на висок и практичен стандарт с нов стил за по-здравословен живот. Директните продажби на Tupperware не означават единствено пари, а по-добър социален статус, контакти и престиж. Запознанството с Таперуер засили стремежа ми към по-високо качество на живот и по-добра околна среда. Това са съдове, прибори и уреди за интелигентни домакини и хора с висока здравна култура; за хора, които искат практичност, повече свободно време за близките си и за себе си; за хора, които искат да променят сивото си ежедневие и собствения си домашен и уютен свят с полезно, практично и красиво.

Tupperware съдовете се раждат от идеята на Earl Tupper – американски химик, който създава купа от полиетилен с херметически капак, представяйки я на пазара през 1946г.
Той създава продукти от безвредна пластмаса за дома. Пластмаса, от която се произвеждат импланти, протези и всякакви други медицински продукти. Благодарение на своята издръжливост, те се превръщат в нарицателно за нечупливи пластмасови продукти, в които се съхранява храната дълго време в свежо състояние. В зависимост от предназначението им, продуктите са и от различни материали – твърди, меки, прозрачни, устойчиви на ниски или високи температури. Съхранението, приготвянето и сервирането на храна в тези съдове става наистина бързо, лесно и забавно. Всички продукти се отличават с иновативен дизайн, ярки, разпознаваеми цветове и многофункционално приложение.
Много се говори напоследък за вредата от „бисфенол А“, който се съдържа във всички ПВЦ опаковки. В асортимента от продукти на Tupperware „бисфенол А“ липсва, а в тези, в които го има – е в пъти под допустимите норми и не вреди на здравето ни.
Всички съдове са изработени съгласно Европейските изисквания и притежават знак за качество, че могат да се използват за хранителни продукти.
Да, хубави са, ще каже някой, но не са ли малко скъпи? Не ми се дават толкова пари за някаква пластмаса, пък била тя и безвредна. Отговорът на този въпрос е – не, не са скъпи. Вие имате в домовете си съдове от различен материал – стъкло, порцелан, метал. Но след колко време се налага да си купите нови? След година, две, три съдовете ще се наранят, счупят или деформират. Знаете ли колко йенски тенджери без капаци имам в къщи, а колко керамични тавички са си заминали?!? Да не говоря, че те са и много тежки за използване и бях свела употребата им до минимум. Продуктите на Tupperware ще ви решат тези проблеми. Благодарение на изключителния контрол над производството, Tupperware ви дава уникална гаранция за качество и дълъг живот, съчетано с многофункционално предназначение, използване и сигурност при съхранение, транспортиране на течна, твърда и друг вид храна без опасност от разливане и повреждане на външния й вид.
Продуктите на Tupperware са световно известни благодарение на високото си качество, многофункционалност и издръжливост. Изработени са от биологично и химично неутрален полимер, който не взаимодейства с храната. Цветовете се поставят още в начален етап на производството и няма опасност от допир с храната. Имат уникална гаранция за качество, при правилна експлоатация. Издържат на високи температурни амплитуди – от -20 до +220 градуса по Целзий. И не на последно място продуктите са отличени с награди за иновативния си дизайн, многофункционалност, устойчивост.
Tочно както Ърл Тапър през 1946 г. със своите първи съдове е внесъл революция в съхранението на хранителни продукти, така и днес съдовете за съхранение на Тupperware запазват храната от 3 до 4 пъти по-дълго, пестят време и пространство в кухнята. Внасят спокойствие и удоволствие в динамичното ни ежедневие като домакини.
Заради своята функционалност и практичност те са класирани на пето място от престижното американско сп. „Форчън“ в категорията „Продукти на ХХ век”. Могат да се видят няколко съда и в експозиции в престижни музеи за иноваторство, дизайн и практичност.

8564_411552125611056_641248405_n

Искате ли да имате от тези съдове? Питате ли се вече от къде да си ги купите? Ами те не се продават в магазин. Не може да си ги поръчате и по интернет. Трябва да потърсите демонстратор и той да ви покаже на лична среща начина на използване и да ви запознае с всички подробности около тяхното предназначение и да запише Вашата заявка. След това той ще се свърже с Вас за доставката и предаването на поръчаните от Вас продукти. Мен може да ме потърсете да ви препоръчам демонстрация в Самоков и ще останете очаровани от това как може да съществува толкова лесен, иновативен и достъпен инструмент, който да преобърне представите Ви за домакинстване, кулинарни техники, трикчета и в същото време да помогнем за опазване  на Природата.

971316_369050569861212_97992872_n

Надявам се, разбрахте защо Таперуер. 🙂 Ето още един клип за подробности.

За всички, които имат 45 свободни минути нека изгледат и този филм.

Tupperware не се нуждае от реклама, а просто от докосване! Докоснете се и вие!

10155841_499469950152606_1383002559026225968_n

Очаквам Ви!

Благодаря на Таперуер-офис Пловдив и на Таперуер-България за вдъхновението и написването на тези думи.
Дессс

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: