Живот без химии и алергии

Искам да Ви разкажа за поредното ми увлечение и включване в МЛМ бизнеса на Амуей България. Преди много години се запознах с тези продукти от една приятелка и ползвах съвсем за кратко един от почистващите био препарати.

LCL_AA_AMWAYHOME_T1_TABIMG_1

Тогава наистина имаше по-добър почистващ резултат в сравнение с общопознатите на пазара, а и не видях никакви странични ефекти. Нямаше убийствена миризма, която да ме отвращава от почистването, нямаше раздразнение върху кожата на ръцете ми, което после да се чудя как да възстановявам, нямаше дразнене в очите ми, за което да се притеснявам, понеже нося и очила с голям диоптър. Наистина са висококачествени природни и биоразградими продукти. След ползването им не остават следи от остатъчни химични вредни вещества и живеете в чиста околна среда като допринасяте за опазване на Природата.

Всеки, който желае може да се включи. Аз съм вече част от този екип. Бъдете и вие, аз ще ви помогна. Вие също ще ми помагате. Заедно ще успеем. 

Който иска може да се запознае с описанието и приложението на един от най-разпространените почистващи концентрирани препарати – L.O.K.  ето тук: LOC Той е предназначен за ежедневно почистване на целия ви дом, офис, кола и всякакви други повърхности. Този препарат ще ви спести неприятната миризма, раздразнението по кожата на ръцете и няма да ви доведе до отпадналост след неговото ползване. Природата е наш приятел. Позволете и на вас да стане тя такъв. Няма да се разочаровате.

А знаете ли, че може да използвате ежемесечните си домакински покупки за печелене на пари. Чудите се как? Ами ето няколко клипа, в които се обяснява как точно може да стане това. Съжалявам, че са на английски език, но ако имате проблем с превода, моля пишете ми за пояснения и/или се свържете с мен на телефон 0885684193 за подробности около регистрация и/или поръчки.  Приятно гледане:

Ако сега вече окончателно решихте, че това е за вас и искате да се запознаете с богатата гама от продукти за дома; хранителни добавки; козметични и тоалетни хигиенични продукти за цялото семейство може да отидете на страничката ми в сайта на фирмата и да си поръчате, каквото решите – натиснете тук или може да се регистрирате от тук.

Но не бързайте с регистрацията, пишете ми първо, ще ви поясня подробностите за да сте готови за пускането на първата ви поръчка при регистрацията си. 

Чао за сега

Дессс

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s