Без химии и алергии

Искам да Ви разкажа за поредното ми увлечение и включване в МЛМ бизнеса на Амуей България. Преди много години се запознах с тези продукти от една приятелка и ползвах съвсем за кратко един от почистващите био препарати. Тогава наистина имаше по-добър почистващ резултат в сравнение с общопознатите на пазара, а и не видях никакви странични ефекти. Нямаше убийствена миризма, която да ме отвращава от почистването, нямаше раздразнение върху кожата на ръцете ми, което после да се чудя как да възстановявам, нямаше дразнене в очите ми, за което да се притеснявам, понеже нося и очила с голям диоптър. Наистина са висококачествени природни и биоразградими продукти. След ползването им не остават следи от остатъчни химични вредни вещества и живеете в чиста околна среда като допринасяте за опазване на Природата.

Всеки, който желае може да се включи. Аз съм вече част от този екип. Бъдете и вие, аз ще ви помогна. Вие също ще ми помагате. Заедно ще успеем. 

Всеки, който има забързано ежедневие, всеки, който е много зает, всеки, който иска да си спести време в чистене и химическиje препарати у дома може да се запознае с един от най-разпространените био почистващи концентрати – L.O.C. Той е предназначен за ежедневно почистване на целия ви дом, офис, кола и всякакви други повърхности и има в състава си изцяло растителни и природни компоненти като алое вера и цитруси. Този концентрат се разрежда и е много икономичен. Той ще ви спести неприятната миризма, раздразнението по кожата на ръцете и няма да ви доведе до отпадналост след неговото ползване. Природата е наш приятел. Позволете й и на вас да стане тя такъв. Няма да се разочаровате.

Ако сега вече окончателно решихте, че това е което търсите за вас, за вашия дом и семейство и искате да се запознаете с богатата гама от био продукти за дома; натурални хранителни добавки; козметични и тоалетни хигиенични продукти, които не съдържат вредни съставки като фталати и бисфеноли, безвредни и подходящи за цялото семейство – може да отидете на страничката ми и да разгледате – натиснете тук или може да се регистрирате онлайн, бързо и лесно от тук.

Но не бързайте с регистрацията, пишете ми първо, ще ви отговоря на въпросите и така ще сте готови с пускането на първата си поръчка още при самата регистрация. 

Чао за сега

Дессс

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: