Искам да Ви разкажа за поредното ми увлечение и включване в МЛМ бизнеса на Амуей България. Преди много години се запознах с тези продукти от една приятелка и ползвах съвсем за кратко един от почистващите био препарати. Тогава наистина имаше по-добър почистващ резултат в сравнение с общопознатите на пазара, а и не видях никакви странични ефекти. Нямаше убийствена миризма, която да ме отвращава от почистването, нямаше раздразнение върху кожата на ръцете ми, което после да се чудя как да възстановявам, нямаше дразнене в очите ми, за което да се притеснявам, понеже нося и очила с голям диоптър. Наистина са висококачествени природни и биоразградими продукти. След ползването им не остават следи от остатъчни химични вредни вещества и живеете в чиста околна среда като допринасяте за опазване на Природата.

Всеки, който желае може да се включи. Аз съм вече част от този екип. Бъдете и вие, аз ще ви помогна. Вие също ще ми помагате. Заедно ще успеем. 

Който иска може да се запознае с описанието и приложението на един от най-разпространените почистващи концентрирани препарати – L.O.K.  като ми пише от формата заобратна връзка в сайта. Той е предназначен за ежедневно почистване на целия ви дом, офис, кола и всякакви други повърхности. Този препарат ще ви спести неприятната миризма, раздразнението по кожата на ръцете и няма да ви доведе до отпадналост след неговото ползване. Природата е наш приятел. Позволете и на вас да стане тя такъв. Няма да се разочаровате.

А знаете ли, че може да използвате ежемесечните си домакински покупки за печелене на пари. Чудите се как? Ами ето няколко клипа, в които се обяснява как точно може да стане това. Съжалявам, че са на английски език, но ако имате проблем с превода, моля пишете ми за пояснения и/или се свържете с мен на телефон 0885684193 за подробности. Приятно гледане:

Ако сега вече окончателно решихте, че това е за вас и искате да се запознаете с богатата гама от продукти за дома; хранителни добавки; козметични и тоалетни хигиенични продукти за цялото семейство може да отидете на страничката ми в сайта на фирмата и да разгледате – натиснете тук или може да се регистрирате бързо и лесно от тук.

Но не бързайте с регистрацията, пишете ми първо, ще ви поясня подробностите за да сте готови за пускането на първата ви поръчка още при самата регистрация. 

Чао за сега

Дессс

Реклами

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.