Без химии и алергии

Искам да Ви разкажа за поредното ми увлечение и включване в МЛМ бизнеса на Амуей България. Преди много години се запознах с тези продукти от една приятелка и ползвах съвсем за кратко един от почистващите био препарати.

LCL_AA_AMWAYHOME_T1_TABIMG_1

Тогава наистина имаше по-добър почистващ резултат в сравнение с общопознатите на пазара, а и не видях никакви странични ефекти. Нямаше убийствена миризма, която да ме отвращава от почистването, нямаше раздразнение върху кожата на ръцете ми, което после да се чудя как да възстановявам, нямаше дразнене в очите ми, за което да се притеснявам, понеже нося и очила с голям диоптър. Наистина са висококачествени природни и биоразградими продукти. След ползването им не остават следи от остатъчни химични вредни вещества и живеете в чиста околна среда като допринасяте за опазване на Природата.

Всеки, който желае може да се включи. Аз съм вече част от този екип. Бъдете и вие, аз ще ви помогна. Вие също ще ми помагате. Заедно ще успеем. 

Който иска може да се запознае с описанието и приложението на един от най-разпространените почистващи концентрирани препарати – L.O.K.  ето тук: LOC Той е предназначен за ежедневно почистване на целия ви дом, офис, кола и всякакви други повърхности. Този препарат ще ви спести неприятната миризма, раздразнението по кожата на ръцете и няма да ви доведе до отпадналост след неговото ползване. Природата е наш приятел. Позволете и на вас да стане тя такъв. Няма да се разочаровате.

А знаете ли, че може да използвате ежемесечните си домакински покупки за печелене на пари. Чудите се как? Ами ето няколко клипа, в които се обяснява как точно може да стане това. Съжалявам, че са на английски език, но ако имате проблем с превода, моля пишете ми за пояснения и/или се свържете с мен на телефон 0885684193 за подробности около регистрация и/или поръчки.  Приятно гледане:

Ако сега вече окончателно решихте, че това е за вас и искате да се запознаете с богатата гама от продукти за дома; хранителни добавки; козметични и тоалетни хигиенични продукти за цялото семейство може да отидете на страничката ми в сайта на фирмата и да разгледате – натиснете тук или може да се регистрирате бързо и лесно от тук.

Но не бързайте с регистрацията, пишете ми първо, ще ви поясня подробностите за да сте готови за пускането на първата ви поръчка още при самата регистрация. 

Чао за сега

Дессс

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s