Читалня

Здравейте и тук.

Събирам интересни за мен четива в тази страничка. Те може да помогнат на много от нас да си променим към добро и позитивно своето мислене, своя мироглед, своите навици, възгледи и ежедневни действия.

Ще се радвам да споделите мнение ако сте прочели някои от тях или сте имали вече положителен резултат след прочитането им. Ще се опитвам да обновявам списъка винаги когато мога.

Как да прочетете избраната от вас книга: Натискате върху избраното от вас по-долу заглавие. Отваря ви се нов прозорец. Възможно е веднага да се отвори за четене съответния линк. Избирате да прегледате съдържанието по ваш избор и техническите свойства на устройството, което ползвате. Трябва да използвате програма или приложение за четене на файлове с формат .pdf. Може да си я запаметите в компютъра, смартфона, лаптопа или таблета. Това е.

Приятно четене.

„Да прецакаш Дявола“ – от Наполеон Хил – Очертава разликата между човека, който се носи по течението на живота без цел и посока, и онзи, който използва най-ценния си ресурс – своя ум, за да управлява живота си и да постига целите си.

„Подсъзнанието може всичко“ от Джон Кехоу – Малцина разбират от механика, но това не пречи на останалите да управляват автомобилите си. Точно така стои въпросът и със силата на мисълта — всеки може да овладее основите на тази система и успешно да я прилага на практика в ежедневието си.

„17 тайни на майсторите в ММ“ от Джон КаленчВъпреки че всеки може да стане Майстор в мрежовия маркетинг, малцина са тези, които успяват да го постигнат. Вие можете да бъдете един от малцината, ако последователно прилагате поне една от тайните, които ще научите от тази книга. Обещавам ви!

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки – Повечето време животът не ти говори. Той просто те бута насам-натам.  С всяко побутване той ти казва: „Събуди се. Има нещо, което искам да научиш.“

„Мисли и забогатявай“ на Наполеон Хил – Богатството е на една ръка разстояние, никога не е късно да станете такива, каквито винаги сте мечтали, парите, славата, признанието и щастието са достъпни за всички, които са готови и решени да се сдобият с тях. Откъде знам всичко това ли? Ще разберете, преди да сте затворили последната страница на книгата. Не познавам човек, изпитал вдъхновението от тайната, който да не е постигал забележителен успех в областта, за която е бил призван. От друга страна, не съм срещал човек, който да се е отличил или да е натрупал каквото и да е богатство, за което да си струва да се говори, без да е разполагал с тази тайна. Въз основа на тези два факта стигам до заключението, че сред знанията, необходими за нашето себеутвърждаване, тайната е много по-важна от всичко, което получаваме в хода на така нареченото си образование…

„Плажни пари“ на Джордан АдлърМрежов маркетинг е разпространението на продукти и услуги чрез мрежа от независими представители. Всеки представител е отговорен за консумацията и продажбата на малко количество от продуктите, като после привлича други, за да правят същото. Обемът от продажбите се генерира от много хора, всеки от които купува и продава по малко от продуктите. Комисионите се плащат въз основа на обучаването на нови дистрибутори и консумацията на продукти и услуги в мрежата. Компанията, предлагаща даден продукт или услуга, може да си спести скъпоструващите рекламни кампании, като създаде мрежа от индивиди, на които плаща, за да споделят продуктите и услугите, които харесват, с други хора, от уста на уста. Човекът, който търси възможност за повече приходи, може да генерира неограничен поток от комисиони посредством продажбите в своята нарастваща организация.

„Силата на настоящето“ на Екхард ТолеЕкхарт Толе използва прост език и формата на въпроси и отговори, за да ни упъти. Самите думи служат като пътни знаци. Нови открития по пътя очакват мнозина от нас: ние не сме своят ум, ние можем да се измъкнем от психическата болка, истинската човешка сила може да бъде намерена само като приемем Настоящето. Научаваме също, че тялото всъщност е един от ключовете към състоянието на вътрешен мир, както и тишината и пространството около нас. Достъп можем да имаме навсякъде. Тези точки на достъп, наречени портали, могат да ни въведат в Настоящето – сегашния момент, където проблемите не съществуват. Именно тук намираме радост и успяваме да приемем истинското си „аз“. Тук откриваме, че вече сме завършени, пълноценни и съвършени.

 

Ето  и няколко аудио книги в тази насока. Може да се повтарят някои от тях, но изберете варианта, който най-много ви допада и него или прочетете, или изслушайте:

Мисли и Забогатявай – Наполеон Хил

 

НАЙ-СТРАННАТА ТАЙНА НА СВЕТА

Какво е МЛМ – бизнес от дома, онлайн….

  Напишете коментар

  Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

  WordPress.com лого

  В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

  Facebook photo

  В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

  Connecting to %s

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  %d блогъра харесват това: