За мъжката ми половинка с любов

За мъжката ми половинка с любов

Здравейте, отново. Иска ми се да Ви запозная малко с моята мъжка половинка. Много си го обичам – той е един от най-добрите ми приятели в живота. Прегръщам го и му желая много здраве и усмивки в оставащияния ни съвместен живот. В свободното си време, което напоследък е наистина малко, той се занимава с тренировки по самозащита – винг чун, филипино кали, граплинг. Това е неговото призвание, неговата страст, неговата осъществена мечта. Преди години той беше учител в клуб по самозащита и имаше много желаещи деца да се занимават с такъв вид спортуване. Сега, обаче,  подрастващото поколение няма никакво желание да се занимава с подобни часове. А младото ни поколение има голяма нужда от физическо раздвижване всеки ден. Създадохме си местен сайт-форум, където може да следите за някои инцидентни тренировки, за разговори относно бойните изкуства в Самоков и в България, други теми от историческа гледна точка, от спортна или от чисто житейска такава. Може да коментирате и да изказвате Ваше мнение тук:

http://www.samokovdao.ovo.bg

2013-04-10 19.26.56

Ако имате въпроси може да ни пишетe и на и-мейл: ushusamokov[at]abv.bg

От няколко години, обаче, половинката ми се отдаде на друга негова професионална страст и професия –  строителството. Той е много добър в строително-ремонтните работи. Ако Ви предстои ремонт може спокойно да се свържете с него за уточняване на подробности, оферти, съвети…  Може да се възползвате от висококачествените му услуги относно: мазилки, замазки, конструкции от гипс-картон, лепене фаянс, теракот, гранитогрес, камък, външно саниране на вашия дом, обръщане прозорци, врати след саниране, поставяне паркет, оформяне стълбища, площадки, преграждане, преобразяване на стаи, бани, тоалетни и други. 

Copy of Изображение0068

За бърза комуникация с него използвайте контактите в страничката му във фейсбук, където може да видите снимки на някои от нещата, които е направил:

https://www.facebook.com/MAISTOR.SAMOKOV

Очакваме Ви! Пишете ни.

Чао за сега и до следващия път.

Дессс

Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s