Реклама-туристическа?!?!?!?!?!?!?

Туристическа реклама?!?!

Реклама, реклама… Това е нужно не само на цялата ни Родина България, но и на малкия град в който живея – Самоков. Все нямало пари за реклама, уж имало реклами някъде, някога пускани, но всеки, с който се заговоря /а аз говоря с много хора на ден от други населени места/ никой не намирал никъде реклама за града и за това, което може да разгледа в него – културно, историческо, екологично, природно наследство… Може би ще дойде времето и на рекламата за нашето богатство. Оптимистично гледам на този въпрос, но не така стои виждането ми по отношение на един клип, който се върти от известно време в Мрежата и все не смогвах да го гледам. Но тази вечер се „престраших“. Дали, обаче, тези знаменитости ще са полезни със своите добронамерени отзиви за нашата красива родина и нашия гостоприемен характер за привличането на повече туристи по българските земи? Не мисля. Няма как това да бъде отправна точка за турист, решил да прави летен, културно-исторически, планински или там какъвто още решите туризъм в страната ни… Това може да бъде само от полза на всички, които искат да снимат филми на ниски цени в БГ.

11885078_10206625068377283_58429002619295003_n

Но нека видим догодина по това време дали ще има оповестени резултати – с колко са се увеличили туристите /било то в СПА, КУЛТУРЕН, ЛЕТЕН… туризъм/ в БГ благодарение на този клип? Ще следя непременно…

Снимка:  Попадна ми в интернет. Много на бързо я свалих и не разбрах на кой е. Търся все още на кого е тази фотография – професионалист. Браво.

Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s