В деня на Земята изберете Таперуер

В деня на Земята изберете Таперуер

Двадесет и втори април е обявен за Международен ден на Земята, да се замислим за нашата планета, да оценим нейните ресурси и да не спираме да я опазваме като намаляваме отпадъците, които се депозират в места където отлежават и не се разграждат. Помислете и започнете да променяте отношението си към Природата. 

Picnicaholic Tupperware

Трябва да предприемем действия от наша страна за да може да я съхраним за нашите поколения. Да покажем на децата си, че е важно да дишаме чист въздух, че е важно да пием чиста вода, но за всичко това трябва и ние да се грижим за Природата. Та и аз в своето ежедневие винаги когато мога се опитвам да пропангадирам опазване на околната среда защото обичам Природата. Затова когато преди мноооого години се запознах с Таперуер си казах – това е за мен. От тогава до ден днешен не съм спряла да ползвам екологичните продукти Таперуер, които не само ми помагат да намалявам употребата на обикновените ПВЦ опаковки, съдинки и прочие, но ми пестят време и нерви в ежедневието. А самата работа с тях е толкова приятна, направо като детска игра. Не ги заменям за нищо друго. Предлагам ви няколко лесни стъпки да започнете и вие да намалявате ПВЦ отпадъците си като се запознаете с еко сериите на Таперуер.

66843_491210490933662_368793946_n

Нека променим ежедневните си навици при пазаруване и готвене: да намалим използването на бутилки за еднократна употреба – това би спомогнало за намаляването на отпадъците в депата; да спрем да изхвърляме готвена или сурова храна – това би намалило вредните газове и емисии във въздуха. И това са една съвсем малка част от вредните неща, които се натрупват в Природата. Но всяко действие има значение. С помощта на Таперуер – ще помогнете за опазването на околната среда, въздуха, водата. Това са продукти с доживотна произдовствена гаранция, произведени от висококачествен безвреден антибактериален материал, не съдържат БиСфенол А. Може да избирате от еко бутилки за многократна употреба; еко кутия за здравословен обяд в движение; еко съдове с херметически капак за съхранение в хладилник и безопасно транспортиране на готова или сурова храна; специални съдове за замразяване на подправки, месо, течности и още, и още….

10357258_835958819810314_2392572695741261169_n

Не пропускайте да се запознаете и с невероятните уреди, които работят без ток и заместват пълноценно електрическите миксери, чопъри, пасатори. Намаляването на използваната електроенергия не само ще спести от вашата месечна сметка, но и ще допринесете за опазването на Околната среда.

10383563_503445509756978_9141798278800850214_n
Обичайте се, бъдете обичани, обичайте и Природата!

Хубав ден!
Дессс

някои от снимките в статиите в сайта са взети свободно от интернет пространството
Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s