В деня на Земята изберете Таперуер

В деня на Земята изберете Таперуер

Двадесет и втори април е обявен за Международен ден на Земята, да се замислим за нашата планета, да оценим нейните ресурси и да не спираме да я опазваме като намаляваме отпадъците, които се депозират в места където отлежават и не се разграждат. Помислете и започнете да променяте отношението си към Природата. 

Picnicaholic Tupperware

Трябва да предприемем действия от наша страна за да може да я съхраним за нашите поколения. Да покажем на децата си, че е важно да дишаме чист въздух, че е важно да пием чиста вода, но за всичко това трябва и ние да се грижим за Природата. Та и аз в своето ежедневие винаги когато мога се опитвам да пропангадирам опазване на околната среда защото обичам Природата. Затова когато преди мноооого години се запознах с Таперуер си казах – това е за мен. От тогава до ден днешен не съм спряла да ползвам екологичните продукти Таперуер, които не само ми помагат да намалявам употребата на обикновените ПВЦ опаковки, съдинки и прочие, но ми пестят време и нерви в ежедневието. А самата работа с тях е толкова приятна, направо като детска игра. Не ги заменям за нищо друго. Предлагам ви няколко лесни стъпки да започнете и вие да намалявате ПВЦ отпадъците си като се запознаете с еко сериите на Таперуер.

66843_491210490933662_368793946_n

Нека променим ежедневните си навици при пазаруване и готвене: да намалим използването на бутилки за еднократна употреба – това би спомогнало за намаляването на отпадъците в депата; да спрем да изхвърляме готвена или сурова храна – това би намалило вредните газове и емисии във въздуха. И това са една съвсем малка част от вредните неща, които се натрупват в Природата. Но всяко действие има значение. С помощта на Таперуер – ще помогнете за опазването на околната среда, въздуха, водата. Това са продукти с доживотна произдовствена гаранция, произведени от висококачествен безвреден антибактериален материал, не съдържат БиСфенол А. Може да избирате от еко бутилки за многократна употреба; еко кутия за здравословен обяд в движение; еко съдове с херметически капак за съхранение в хладилник и безопасно транспортиране на готова или сурова храна; специални съдове за замразяване на подправки, месо, течности и още, и още….

10357258_835958819810314_2392572695741261169_n

Не пропускайте да се запознаете и с невероятните уреди, които работят без ток и заместват пълноценно електрическите миксери, чопъри, пасатори. Намаляването на използваната електроенергия не само ще спести от вашата месечна сметка, но и ще допринесете за опазването на Околната среда.

10383563_503445509756978_9141798278800850214_n
Обичайте се, бъдете обичани, обичайте и Природата!

Хубав ден!
Дессс

някои от снимките в статиите в сайта са взети свободно от интернет пространството

Публикувано от DESSS

Здравейте, казвам се Деси. В интернет пространството съм Дессс. Имам мечта, която искам да превърна в мисия - да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за здравето си и за домашната си среда с практични, икономични, екологични и натурални продукти – то всички ние заедно можем да допринесем за опазване чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите ни поколения. А от това зависи и нашият здравословен и смислен живот. Аз обичам този начин на живот. Заобичайте го и вие. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето-нашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. :) I'm very friendly, responsible and good-natured person. I'm a part of NGO "Doverimise" - a non-profit organization, which manages to help people with disabilities trying to change their life with their equal human rights. I work as a museum guide/curator. I love to talk with children for our heritage in our native region. I love Nature and our Planet so I want more people to use phosphate free and BPA free products to change their live and point of view. Because of the children of tomorrow. Feel free to join my team. :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: