Аз в света на МЛМ

Днес ще ви запозная с моето хоби – малката ми занимавка с директния и мулти левъл маркетинг. Обичам разнообразието затова и започнах да се интересувам от различни фирми, които предлагат от различни сфери висококачествени ежедневни продукти, които може семейството ми и цялата ми фамилия да ползваме без да си губим времето обикаляйки по магазини и купувайки неща с неясен произход и съдържание като така сме сигурни в природните, естествени, екологични и икономични продукти. Запознах и всички приятели, близки и роднини с тези продукти защото искам повече хора да се възползват от възможността да ползват качество и да усетят силата на Природата не само за подобряване на здравето им, но и за опазване на средата, в която живеят като помагат за опазването и на Околната среда и Водата. Сред всички продукти всеки може да намери по нещо за себе си и своето семейство – има както за хора с малки доходи, така и за хора с повече възможности. Качествени многофункционални домакински съдове, прибори и уреди, които ни улесняват в кухнята и са част от нашия здравословен начин на живот; концентрирани почистващи препарати за дома, офиса, хотела, вилата; терапевтична козмецевтика с лечебно действие, подпомагаща тялото и организма ни да се чувстват с повече енергия, сила, жизненост, красота… Марките са следните: Tupperware, ТианДе, AmWay…

Високо качество, ефективна полза, икономични, екологични – на достъпни цени.

936645_10151927051083868_1948939567_n

Copy of 555941_473952869344945_399148558_n

1629284_31024465_big

Фирмите предлагат и доста добър маркетингов план за тези, които ще се присъединят към семейството им. С безплатна или минимална инвестиция ставате част от моята група и печелите веднага с първата си поръчка. Получавате и много подаръци, участвате в безплатни обучения, сдобивате се със собствен онлайн магазин и имате възможност да пътувате в чужбина, като разходите се поемат от фирмата, стига да се справите отлично след Вашата регистрация и да покривате критериите за отделните мотивационни програми.:) Опитайте – не губите нищо, само печелите.:)

Може да разглеждате и страничките с албумите на продуктите във фейсбук:

https://www.facebook.com/newboutiquekitchen/

https://www.facebook.com/HealthBeautySamokov

https://www.facebook.com/homehealthnature/

или да се свържете с мен на и-мейл: dessimetodieva[at]yahoo.com. Ще Ви изпратя електронен каталог, снимки на много от продуктите и ще Ви консултирам, за да изберете най-подходящият. На желаещите да се занимават с бизнес ще кажа, че няма да сбъркат и аз ще им помагам. Ще се срещнем да си поговорим, ще им поясня маркетинговия план и ще им помогна при регистрацията. Може да ме търсите и на телефон: 0885684193.

Поздрави

Дессс

Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s