Детоксикация с китайски кафени зърна от ТианДе

Ползата от ‘Китайските кафени зърна’

Абсолютно здравите хора в наше време са рядкост. Един има главоболие, друг е измъчван от безсъние,  трети страдат от алергии, четвърти имат проблеми със зрението. Изглежда, че всеки си има някакво заболяване. Причината за много заболявания често е проблема с червата.
10985816_909662872388871_6206086246807014590_n-600x600
Лечебната напитка от китайски кафени зърна е била използвала още от дълбока древност в традиционната източна медицина като мощно средство за детоксикация.
Съвременните медицински изследвания показват, че почти няма хора с перфектното функциониране на червата. За период от 30 години в червата ни се натрупват от 5 до 16 килограма депозити на несмляна храна. Тази храна не само лежи, а се разлага, изгнива и в кръвта отиват много отрови и токсини. Кръвта пък носи токсините във всички части на нашето тяло. Получава се бавно, но постоянно отравяне на организма.
Червата са част от стомашно-чревния тракт. Функциите на червата: храносмилателната,ендокринната система (синтез на пептидни хормони), имунната, обмяната на веществата(метаболизъм). За да могат червата напълно да гарантират изпълнението на тези функции, е необходимо да ги почистваме – не по-малко от 1 път в рамките на два дни, и в идеалния случай един – два пъти на ден.
„Китайските кафе зърна“ представляват чай, състоящ се от плодовете на Cassia Tora (Александрийската Сена), на вкус тази запарка напомня на кофеинова напитка.
Anthraquinones (sennosides А и Б), които се съдържа в китайските кафени зърна, действат като омекотяват и нормализират функционирането на черния дроб и чревната среда. Те помагат на тялото по-добре да се освобождава от шлаката и токсините, което ще доведе и до намаляване на телесното тегло.

images

С тяхната употреба ще допринесете за:
 •     нормализиране на червата;
 •     подобрява усвояването на холестерола и по този начин се намалява съдържанието на холестерол в кръвта;
 •     очистването на кръвта;
 •     подобряване на производителността;
 •     загуба на излишно тегло;
 •  стабилизира работата на сърдечно-съдовата система, нормализира кръвното налягане;
 •     подобрява здравето на косата, косата става блестяща, еластична, буйни;
 •     подобряване на зрението;
 •     подобряване на имунитета;
 •     подобряване на общото състояние на здравето;
 •     подобряване на цвета на кожата;
 •     намали дразненето на кожни проблеми, подобряване на състоянието на кожата.

Нормалната работа на червата означава висока ефективност, лекотата, здрави черва, здравословен сън, гладка настроение, свеж дъх, имунитет, добра памет, чиста кожа, здрава коса.
Лаксативи, съдържащи антрахинони не засяга тънкото черво, и следователно не се нарушават процесите на храносмилането и усвояването. Слабителният ефект настъпва след 6-10 часа, във връзка с това те обикновено се назначават за през нощта.

Приложение: Една чаена лъжичка от плодовете (2 гр.) се залива с една чаша (200 мл.) вряла вода и се оставя да се задуши за 15 мин.(за предпочитане в термос). За възрастни по 1 чаша два пъти дневно по време на хранене. Продължителността на приема е две седмици. 

Разбира се, не трябва да оставаме с грешно впечатление, че виждаш ли с няколко пакетчета кафени зърна ще отслабна и ще подобря здравето си. Всичко гореизброено трябва да бъде съчетано с умерен здравословен хранителен режим и редовни физически упражнения за стягане, укрепване на мускулатурата, кожата и ставите в организма ни. Всичко това в продължение на няколко месеца търпеливост ще ни донесе желаните резултати.
masterherbplastir

Препоръчително е да се използва в този период и комбинация от детоксикиращ пластир Tiande за стъпала. Напитката от кафени зърна ще осигури почистване на организма отвътре, билковият пластир – детоксикация отвън. А упражненията ще укрепят физически тялото ни, което ще допринесе за добрия ни външен вид.

Може да разгледате цените в  Каталога на ТианДе.

Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s