Програма „Женско здраве“ на ТианДе

lubov-i-shtastie-520x245

Защо хората създават семейство?

Защото се обичат, искат да бъдат заедно цял живот и да имат деца. Наглед е толкова просто. И вече си представяме  милата картинка на тихите щастливи вечери с децата, а после и с внуците. Но… съвременният живот си има свои правила.  Постоянният стрес,  замърсената околна среда, лудият ритъм, недостигът на време , елементарното незнание по здравословните въпроси – всичко това подкопава вътрешния баланс на женския организъм и намалява имунитета му. Впоследствие тези трудности се концентрират в проблема с репродуктивното здраве на жената. А след това прерастват в трудности в семейството и личния живот. Чудната картинка на щастието помръква. Съвременната статистика е шокираща: 78% от жените на детеродна възраст в Русия страдат от патология в репродуктивната система. Тази статистика се доближава до този тревожен процент и в България вече. Повече от половината гинекологични заболявания имат възпалителен характер.

11218843_146080532390236_7226476082085039881_n

По степен на разпространение първо място сред инфекциите в женската полова система заема кандидозата (млечницата):

– тя е засегнала 75% от днешните жени.

– 30% от жените страдат от миома на матката.

– Всяка десета боледува от енометроза, нарушение на менструалния цикъл.

– Всяка шеста жена на репродуктивна възраст в Русия е безплодна.

Все повече жени и в България страдат от безплодие. Често пъти симптомите на гинекологичните заболявания – лек сърбеж, парене, течение – не пораждат тревога у жените и болестта става хронична. Заради недоизлекувани и неизлекувани заболявания в Русия се прекъсват до 200 хиляди желани бременности годишно.  В 60% от случаите със запуснатите гинекологични заболявания с възпалителен характер патологичният процес  засяга и пикочоотделителните органи… Вследствие на това се развиват уретрит, цистит, пиелонефрит. На фона на високите показатели на гинекологичната заболеваемост неотклонно нараства и акушерската патология. Като цяло се набелязва увеличаване на честотата на усложненията при бременност – до 80% и  раждане – до 70%; делът на нормалните раждания не надхвърля 33%. В България също вече има много жени, които имат усложнения по време на бременност.

КАКВО ДА ПРАВИМ?

Първо – редовно да ходим на гинеколог. Поне веднъж годишно, а още по-добре – веднъж на шест месеца. Помнете, че лекарят е ваш приятел и пръв помощник в решаването на „женските проблеми“. Второ – да не забравяме за профилактиката на женските болести. Всеки лекар ще ви каже, че е много по-лесно и по-евтино да предотвратим заболяването, отколкото да го излекуваме. И трето – непременно да имаме предвид, че лечението и профилактиката на заболяванията е по-ефикасно да се провеждат комплексно като се комбинират медикаментозните методи на лечение с физиотерапията, фитотерапията, ароматерапията и др. Грижата за собственото ни здраве е залог за хармоничните ни  взаимоотношения с партньора и за раждането на здрави деца. Доказано е, че през милионите години растенията са си създали изключителната способност да синтезират толкова ефикасни антибиотици, че дори непрекъснато мутиращите бактерии и вируси не могат да се адаптират към тях. Нещо повече, молекулите на етеричните масла, отделяни от билките, засилват близо десет пъти действието на другите лечебни препарати. Същевременно напълно се изхвърлят от организма и нямат странични ефекти.

995832723

ФИТОДАР ОТ ПРИРОДАТА

Програмата „Женско здраве“ TianDe предвижда  ефикасна профилактика и комплексно лечение на широк спектър от гинекологични заболявания на базата на фитопродукти. Системната употреба на продуктите от нея  значително засилва действието на медикаментозните методи и не позволява на заболяването да се превърне в хронично. Програмата включва лечебно-профилактични превръзки на основата на фитокомпозиции и серия биологично активни хранителни добавки във вид на билкови чайове.  Синергичното комбиниране на тези продукти действа добре на целия женски организъм и осигурява: – профилактика и лечение на всякакви нарушения в женската репродуктивна система; – нормализиране на хормоналния баланс; – стабилизиране на нервната система; – засилване на имунитета и на защитните функции на организма; – повишаване на работоспособността; – подобряване на състоянието на кожата, косата, ноктите и т.н.; – подмладяване на организма. Ексклузивен продукт на компания TianDe са лечебно-профилактичните превръзки на базата на фитокомпозиции. Никога досега лечението и профилактиката на женските болести не са били толкова лесни и приятни! Замяната на обикновените превръзки с лечебно-профилактични превръща ежедневната хигиенна процедура в ефикасен оздравителен курс.

tiande_zhensko_zdrave_2

ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕВРЪЗКИ

Уникално средство за профилактика, лечение и хигиена.  Превръзките са разработени въз основа на методите на традиционната китайска медицина. Обогатени са с фитокомпозиция от билкови екстракти и етерични масла. Лечебно-профилактичният ефект на превръзките се дължи на  признатите природосъобразни оздравителни методики: фитотерапия, ароматерапия и акупунктура. Използването на превръзките е показано за профилактика, тестване и комплексна терапия на заболявания на женската полова система. Действие: – нормализират киселинно-алкалния баланс в женските полови органи; – потискат развитието на болестотворните бактерии; – спомагат за възстановяването на здравата микрофлора във влагалището; – подобряват местното кръвообращение, премахват отоците в областта на половите органи, отстраняват застоя; – облекчават болките; – намаляват проявите на климактериум; – спомагат за подобряване на резултатите, постигнати при комплексно лечение; – повишават чувствителността на микроорганизмите към антибактериалните препарати; – повишават мускулния тонус в малкия таз; – подобряват качеството на личния живот.

СЕРИЯ ПРЕВРЪЗКИ „ЕНЕРГИЯТА НА БИЛКИТЕ“

prevrzki_treva

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ: Тази най-нова технология за направа на превръзки осигурява свръхпореста структура на тяхната повърхност и въздухопроницаемост на основния пласт, който е от 100% естествен памук. Това гарантира най-висока степен на хигроскопичност на превръзките и изключва възникването на застойни явления, превдотвратява симптомите на дразнене, парене и сърбеж. Фитонцидите и етеричните масла, съдържащи се в превръзките, проникват в лигавицата на половите органи и действат на биологично активните точки, като оказват местно и общооздравително действие (на принципа на сухия компрес). Високата ефективност се постига благодарение на близкия контакт с лигавицата на половите органи, в която има много кръвоносни и лимфни съдове и чувствителни нервни възли. Това на свой ред гарантира висока степен на проникване в женския организъм на лековитите вещества,съдържащите се превръзките. Разработени са от учените в Държавния център за китайска медицина. Съдържат уникална фитомембрана. Произвеждат се с високотехнологично оборудване.  Обогатени са с патентован концентрат от билкови екстракти, приготвени по древните рецепти на лечителите от китайската династия Тан. В рецептурата на превръзките са включени 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика; дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, Камбанка, борнеол, фелодендрон,  гирчовник, аир и др. Фитомембраната на превръзките се прави с използването на специална технология за обработка на прясно набрани растения, която осигурява висока наситеност на активните съставки на фитоклетките. (Концентрацията им е около 70-80%, което многократно надхвърля аналогичните показатели в билковите отвари и настойки). Освен това фитомембраната осигурява допълнително висока въздухопроницаемост, попивност и бързо разпределяне на течността в дълбочина. Ексклузивната технология за производство на превръзките „Енергията на билките“ включва микрораздробяване на клетките на растенията и извличане на лековитите им  вещества.

ВИДОВЕ ПРЕВРЪЗКИ „ЕНЕРГИЯТА НА БИЛКИТЕ“

Ежедневни дамски превръзки Енергия на билките, 20 бр. Код: 61901

Дамски превръзки за критични нощи Енергия на билките, 8 бр. Код: 61903

Дамски превръзки за критични дни Енергия на билките, 8 бр. Код : 61902

Препоръчват се: в комплексна терапия на всякакви гинекологични заболявания, при изразени прояви на възпалителни процеси, включително при кандидоза (млечница), за профилактика на гинекологични заболявания, за нормализиране на хормоналния баланс, за подобряване качеството на живот. Желателно е използването им да започне през първия ден от цикъла. Превръзките за критични дни и нощи съдържат експрес-тест за контролиране на микрофлората на ниво рН. – При възпалителни процеси в половите органи на женската репродуктивна система  се нарушава микрофлората, нивота на рН се повишавадо 4,5 и повече. – Експрес-тестът определя състоянието на органите според стадия: нормално състояние, леко възпаление, сериозно заболяване. Многокомпонентният състав на превръзките осигурява пълен комфорт: 1.Повърхност от висококачествена вискоза: спомага за бързо попиване; 2. Фитомембрана: изпълнява функцията на лечебен компрес, осигурява висока въздухопроницаемост. 3. Пласт от 100% естествен памук: веднага абсорбира течността и позволява на кожата да диша; 4. Ултра абсорбиращ полимер: преобразува течността в гел и предотвратява изтичането й. 5. Външен пласт: блокира течността.

СЕРИЯ ПРЕВРЪЗКИ „НЕФРИТЕНА СВЕЖЕСТ“

prevrzki_nefritova2

Създадени са от учените от Китайския държавен институт по медицина и фармакология. При разработването на превръзките са приложени челни медицински технологии с използване на патентовани фитокомпозиции FCM. Лечебните фитокомпозиции включват етерични масла и билкови екстракти. Превръзките „Нефритена свежест“ на билкова основа включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масло от черен пипер, екстракти от гирчовник, лайка, дяволска уста, японска акация, амурски фелодендрон и други). Превръзките „Нефритена свежест“ на билкова основа с ментол включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масла от люта мента и от черен пипер, екстракти от гирчовник, лайка, дяволска уста, японска акация, амурски фелодендрон и други). Превръзките „Нефритена свежест“ с екстракт от алое съдържат висок концентрат от това лековито растение, което е естествен антибиотик. Препоръчват се за: профилактика на гинекологични заболявания, при поддържаща терапия и за затвърждаване на резултатите от лечението.

ВИДОВЕ ПРЕВРЪЗКИ „НЕФРИТЕНА СВЕЖЕСТ“

Ежедневни дамски превръзки с билки Нефритена свежест, 20 бр. Код : 61905

Дамски превръзки с билки за критични дни Нефритена свежест, 10 бр.  Код : 61906

Дамски превръзки с билки за критични нощи Нефритена свежест, 10 бр. Код : 61907

/Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление,нарушения на менструацията, цистит и уретрит/

Ежедневни дамски превръзки с билки и ментол Нефритена свежест, 20 бр. Код : 61909 /Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление,нарушения на менструацията, цистит и уретрит./

Супертънки дамски превръзки с билки Нефритена свежест, 18 бр.Код : 61905 /Влиаят благотворно върху целия организъм. За за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържаща терапия на дисбактериоза, възпаление, нарушения на менструацията, цистит и уретрит /.

Ежедневни супер тънки хигиенични дамски превръзки с ментол Нефритена свежест, 18 бр. Код : 61910 /Препоръчва се за ежедневна интимна хигиена за предотвратяване на гинекологични заболявания и като поддържащо лечение на дисбактериоза, възпаление и уретрит./

Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое Нефритена свежест, 20 бр.  Код : 61911 /Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление, подпомага лечението на миоми и кисти на яйчниците, цистит и уретрит./

woman

Бъдете здрави и щастливи. С tianDe е лесно.

Каталога с цените може да разгледате тук: ТианДе

Реклама

Публикувано от DESSS

Здравейте, казвам се Деси. В интернет пространството съм Дессс. Имам мечта, която искам да превърна в мисия - да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за здравето си и за домашната си среда с практични, икономични, екологични и натурални продукти – то всички ние заедно можем да допринесем за опазване чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите ни поколения. А от това зависи и нашият здравословен и смислен живот. Аз обичам този начин на живот. Заобичайте го и вие. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето-нашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. :) I'm very friendly, responsible and good-natured person. I'm a part of NGO "Doverimise" - a non-profit organization, which manages to help people with disabilities trying to change their life with their equal human rights. I work as a museum guide/curator. I love to talk with children for our heritage in our native region. I love Nature and our Planet so I want more people to use phosphate free and BPA free products to change their live and point of view. Because of the children of tomorrow. Feel free to join my team. :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: