Защо избрах Amway

Здравейте, приятели. Понеже много от познатите ми все ме питат за какво става въпрос, що за продукти са това, каква е тази фирма…. Предлагам на тях, а и на всички, които се питат подобни неща тези няколко показателни и информационни видео клипа, в които ще чуете всичко, заради което аз съм влюбена в тази фирма и продуктите й и искам повече хора да се докоснат до тези продукти и до начина на работа. Бъдете си собствен шеф и си работете в домашна обстановка. Обучавайте се и си променете мирогледа в позитивна посока с приятните изживявания по време на продуктовите ни реални срещи, онлайн уебинари, онлайн информационни обучения. Пожелавам ви хубав и ползотворен живот. Осмислете ежедневието си с Амуей. Това не е обикновена компания. Amway е една от най-големите компании за директни продажби в света. Същевременно компанията е един семеен бизнес, който цени всеки Собственик на Amway бизнес като партньор по пътя към успеха.

Учредена през 1959 г. от дългогодишните приятели и бизнес партньори Рич ДеВос и Джей Ван Андел, Amway е основана на принципите на свободата, семейството, надеждата и наградите. Днес фамилиите ДеВос и Ван Андел продължават да поддържат философията на усилена работа и себеопределяне, които изградиха Amway като толкова успешна през 21 век, колкото беше и през 20 век. През 2011 г. общият приход на компанията е 10.9 милиарда щатски долара. Оперирайки към момента на повече от 50 пазара по целия свят, Amway с гордост представя един гъвкав бизнес с твърда основа. Това е единствената компания, която опровергава в съда твърдението, че МЛМ е пирамида и заслужи моето доверие. Затова избрах нея.

Приятели, имам мечта, която искам да превърна в мисия – да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за екологията в собствения си дом – то всички ние заедно – можем да спомогнем за опазване на чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите поколения. Аз обичам този бизнес. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите.

Ако наистина и вие искате да ползвате тези ежедневни качествени природни продукти и да превърнете вашето пазаруване в малък бизнес – аз винаги ще съм насреща за подробности и помощ при вашето обучение за предлагането на продуктите… Очаквам ви да ми пишете от менюто в сайта.

Това е компанията Амуей:

Великолепната продуктова гама на Амуей:

Амуей продуктова гама:

Сравнение на икономията, ефективността, ползата и изгодната цена на продуктите на Амуей. Тук се сравняват с цени и продукти в Русия, които ги има обаче и в България с много малка разлика в левчетата, но сравнението е отново в полза на Амуей:

Надявам се сега сте вече на ясно с това какво е Амуей и какви са продуктите им и каква полза получавате когато ги използвате.

Може да се запознаете подробно и с интерактивните клипове на продуктите за ДОБРО ЗДРАВЕ и за ЧИСТ ДОМ.

А да не забравя да ви подсетя, че те имат и 90-дневна гаранция, която покрива връщане на продукт, ако не сте доволни от него, считано от датата на доставка. Това става стига да не сте изразходвали повече от половината му количество за този период. Можете ли да получите такава гаранция от местния магазин за това, което купувате от там – препарати, козметика, съдове???

Разбира се гаранцията не покрива:

1. Продукти, които са използвани не по предназначение;

2. Продукти, които са наранени нарочно и целесъобразно;

3. Продукти, на които вече е изтекъл този 90-дневен период;

Ето защо вече мога да кажа „Обичам Амуей!“ А вие?

 Очаквам да се свържете с мен за подробности от менюто в сайта ми. А всеки, който иска да си купува тези продукти и да му ги доставят до дома, може да последва този ЛИНК и с лесна и бърза регистрация да стане собственик на онлайн бекофис, от където може да избира от многото предложения само за регистрирани. Възползвайте се. Очаквам ви!

Поздрав за всички, които ще ми пишат. Бъдете здрави.

Дессс

Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s