Защо избрах Amway

Здравейте, приятели. Понеже много от познатите ми все ме питат за какво става въпрос, що за продукти са това, каква е тази фирма…. Предлагам на тях, а и на всички, които се питат подобни неща тези няколко показателни и информационни видео клипа, в които ще чуете всичко, заради което аз съм влюбена в тази фирма и продуктите й и искам повече хора да се докоснат до тези продукти и до начина на работа. Бъдете си собствен шеф и си работете в домашна обстановка. Обучавайте се и си променете мирогледа в позитивна посока с приятните изживявания по време на продуктовите ни реални срещи, онлайн уебинари, онлайн информационни обучения. Пожелавам ви хубав и ползотворен живот. Осмислете ежедневието си с Амуей.

Ако наистина искате и вие да ползвате тези ежедневни качествени природни продукти и да превърнете вашето пазаруване в малък бизнес – съм на среща за подробности и помощ при вашето обучение за предлагането на продуктите… Очаквам ви да ми пишете от менюто в сайта.

Това е компанията Амуей:

Великолепната продуктова гама на Амуей:

Амуей продуктова гама:

Сравнение на икономията, ефективността, ползата и изгодната цена на продуктите на Амуей. Тук се сравняват с цени и продукти в Русия, които ги има обаче и в България с много малка разлика в левчетата, но сравнението е отново в полза на Амуей:

Надявам се сега сте вече на ясно с това какво е Амуей и какви са продуктите им и каква полза получавате когато ги използвате.

Може да се запознаете подробно и с интерактивните клипове на продуктите за ДОБРО ЗДРАВЕ и за ЧИСТ ДОМ.

А да не забравя да ви подсетя, че те имат и 90-дневна гаранция, която покрива връщане на продукт, ако не сте доволни от него, считано от датата на доставка. Това става стига да не сте изразходвали повече от половината му количество за този период. Можете ли да получите такава гаранция от местния магазин за това, което купувате от там – препарати, козметика, съдове???

Разбира се гаранцията не покрива:

1. Продукти, които са използвани не по предназначение;

2. Продукти, които са наранени нарочно и целесъобразно;

3. Продукти, на които вече е изтекъл този 90-дневен период;

Ето защо вече мога да кажа „Обичам Амуей!“ А вие?

 Очаквам да се свържете с мен за подробности от менюто в сайта ми. А всеки, който иска да си купува тези продукти и да му ги доставят до дома, може да последва този ЛИНК и с лесна и бърза регистрация да стане собственик на онлайн бекофис, от където може да избира от многото предложения само за регистрирани. Възползвайте се. Очаквам ви!

Поздрав за всички, които ще ми пишат. Бъдете здрави.

Дессс

Advertisements

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s