Здравейте, отново. Сега ще ви разкажа и за другия полезен и много практичен уред, който не работи с ток и е част от съвременната и модерна колекция на Таперуер.
Без съмнение си имате ренде, само дано не е от онези при употребата на които си наранявате ноктите и кожата на пръстите докато го използвате и те попадат в ястието… Много неприятно, нали? Никой не обича нокти и кожа в салатата или гарнитурата си. Да не говорим, че от време на време така се наранявате при продължително настъргване, че стигате до кръв…. Това е още по-неприятно – не само за вас, но и за тези, които ще вкусят ястието ви.
Затова се запознайте с иновативното и висококачествено ренде с 4 различни и специфични конусовидни приставки. Това е ренде FusionMaster™ Grater.
снимка: интернет – .com
Неговият дизайн е така проектиран, че нищо да не изпада извън купата докато го използвате и около вас е чисто, и няма бъркотия. Основата му се закрепя за гладка повърхност с вакуум и тя е съвместима с останалите разновидности от серията – месомелачка, цитрус преса, шеф преса. С една и съща основа може да имате 4 различни машинки, които работят без ток и пестите не само нерви, но и средства при тяхното използване. Бързо се сглобява и разглобява, не заема много място, не ръждясва, не наранява пръстите ви, не използва ток и както при месомелачката, и тук металните части на рендето са ограничени до самите накрайници, които вършат цялата работа, всичко останало е от висококачествената пластмаса Таперуер. Ще се влюбите в него без съмнение. С негова помощ ще приготвяте бързо, лесно и на външен вид красиви здравословни салати, гарнитури, съставки за ястия, украси за десерти, съставки за вкусни пастети… Ще настържете успешно всякакви ядки, блокчета шоколад, бисквити, различни кореноплодни…
Вижте повече за това мастер ренде тук:
А колко пъти сте чудили как да настържете лед за своите ледени коктейли, вкусно сорбе или украса върху студени плодови десерти? Ето ви още една приставка за чудно настъргване на лед. Бъдете много внимателни, защото са изключително остри металните режещи части.
Не се съмнявам вече, че сте се влюбили в него.
Очаквайте да ви покажа и разкажа повече за него. Започнах да го ползвам съвсем скоро и когато намеря време ще ви опиша нови подробности. А до тогава вие може да ми пишете като използвате обратната връзка в сайта за вашия опит в кухнята с рендетата.
Приятна работа в кухнята с ренде Фюжън.
Дессс