Цитрус преса за свеж сок всяка сутрин

Здравейте. Нали денят се познава от сутринта. А и вашето настроение също. Затова го започнете с чудесно вкусен, бърз и зареждащ фреш направен само за минутка с помощта на уникалната дизайнерска цитрус преса FusionMaster™ Juicer. Бъдете пълни с енергия и заредени за работа. Машинката се мие бързо, сглобява се и се разглобява също толкова лесно и бързо.

Тя както останалите уреди от цялата система е направена от висококачествената пластмаса, която е наистина удароиздръжлива, топлоиздръжлива и ще служи дори на вашите внуци. Тя няма метални части и е предпочитана дори за употреба от деца. Безопасна е и при работа с нея бързо изцеждате сок от цитруси с минимални усилия. Тя е подходяща за изцеждане на сок от лимон, грейпфрут, портокал, мандарина, лайм.  Така е проектирана, за да изцеди всичкия сок от плода, който ще ползвате. Няма да се налага да пробвате втори и трети път да използвате да изцедите още сок. Изцежда до последната капка. Вие колко време отделяте за изцеждането на такъв сок за поне три чаши? – 30 минути, един час, час и половина…. С тази преса ще съкратите времето поне на половина, дори и малко повече. Ще имате и фреш, и свободно време.

Тази цитрус преса може да се прикрепи към основата както и другите две машинки и ще имате устойчивост при работа. Тя може също да се използва и без тази основа, която е една и съща  при FusionMaster™ GraterFusionMaster™ Dicer и FusionMaster™ Mincer. Ако вече имате една от тези машинки може да закупите само цитрус пресата без основата и обратното – ако имате вече цитрус пресата може да закупите само останалите машинки без основите и домашната ви система се попълва и разширява като ви улеснява във всекидневната работа.

Тази цитрус преса ще бъде неотлъчно всяка сутрин с вас и вашето семейство. Децата ще се радват да помагат с удоволствие сутрин и ще са заредени с енергия с пълна чаша хубав фреш.

Знам, че искате те да са здрави – затова си помогнете и улеснете сутрините с Таперуер. Пийте повече фреш и бъдете здрави.

Пишете ми чрез формата за обратна връзка на сайта да ми споделите вашия любим фреш.

До скоро

Дессс

Advertisements

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s