Цитрус преса за свеж сок всяка сутрин

Здравейте. Нали денят се познава от сутринта. А и вашето настроение също. Затова го започнете с чудесно вкусен, бърз и зареждащ фреш направен само за минутка с помощта на уникалната дизайнерска цитрус преса FusionMaster™ Juicer. Бъдете пълни с енергия и заредени за работа. Машинката се мие бързо, сглобява се и се разглобява също толкова лесно и бързо.

Тя както останалите уреди от цялата система е направена от висококачествената пластмаса, която е наистина удароиздръжлива, топлоиздръжлива и ще служи дори на вашите внуци. Тя няма метални части и е предпочитана дори за употреба от деца. Безопасна е и при работа с нея бързо изцеждате сок от цитруси с минимални усилия. Тя е подходяща за изцеждане на сок от лимон, грейпфрут, портокал, мандарина, лайм.  Така е проектирана, за да изцеди всичкия сок от плода, който ще ползвате. Няма да се налага да пробвате втори и трети път да използвате да изцедите още сок. Изцежда до последната капка. Вие колко време отделяте за изцеждането на такъв сок за поне три чаши? – 30 минути, един час, час и половина…. С тази преса ще съкратите времето поне на половина, дори и малко повече. Ще имате и фреш, и свободно време.

Тази цитрус преса може да се прикрепи към основата както и другите две машинки и ще имате устойчивост при работа. Тя може също да се използва и без тази основа, която е една и съща  при FusionMaster™ GraterFusionMaster™ Dicer и FusionMaster™ Mincer. Ако вече имате една от тези машинки може да закупите само цитрус пресата без основата и обратното – ако имате вече цитрус пресата може да закупите само останалите машинки без основите и домашната ви система се попълва и разширява като ви улеснява във всекидневната работа.

Тази цитрус преса ще бъде неотлъчно всяка сутрин с вас и вашето семейство. Децата ще се радват да помагат с удоволствие сутрин и ще са заредени с енергия с пълна чаша хубав фреш.

Знам, че искате те да са здрави – затова си помогнете и улеснете сутрините с Таперуер. Пийте повече фреш и бъдете здрави.

Пишете ми чрез формата за обратна връзка на сайта да ми споделите вашия любим фреш.

До скоро

Дессс

Публикувано от DESSS

Здравейте, казвам се Деси. В интернет пространството съм Дессс. Имам мечта, която искам да превърна в мисия - да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за здравето си и за домашната си среда с практични, икономични, екологични и натурални продукти – то всички ние заедно можем да допринесем за опазване чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите ни поколения. А от това зависи и нашият здравословен и смислен живот. Аз обичам този начин на живот. Заобичайте го и вие. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето-нашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. :) I'm very friendly, responsible and good-natured person. I'm a part of NGO "Doverimise" - a non-profit organization, which manages to help people with disabilities trying to change their life with their equal human rights. I work as a museum guide/curator. I love to talk with children for our heritage in our native region. I love Nature and our Planet so I want more people to use phosphate free and BPA free products to change their live and point of view. Because of the children of tomorrow. Feel free to join my team. :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: