УлтраПро – съдовете на ХХ век

Готвенето. За едни досада, за други удоволствие. Трябва ли Ви настойка за да готвите? Премисляте ли плюсовете и минусите на последиците докато готвите, преди готвенето и след готвенето? Ако отделяте много време на такива мисли, май много, много не готвите във фурна… защо ли?

photo0477

Нека Ви попитам и: Обичате ли хрупкави картофки на фурна, добре изпечено месце, златиста коричка на любимата Ви баница, пита. А наденички на фурна, правите ли? А какво остава след готвенето им? ….. мръсна фурна, захабена тава и Ви трябва много време за почистването им. А за да приготвите някои от вкусотиите си, понякога Ви се налага да използвате повече мазнина и вода докато ги готвите в металната тава, караванка или друг съд в обикновената фурна. Те се напояват с мазнина, фурната се опръсква цялата, понякога част от ястието прегаря, друг път остава недопечено… Хич не е полезно за здравето Ви, да не говорим, че и доста време ще загубите с допълнителните дейности до привеждането в приличен вид на фурната, готова отново за използване.

Exif_JPEG_420

Започнете да готвите икономично и здравословно – пестете енергия, пестете мазнини, пестете време… Сега вече може да имате Вашите вкусни готварски резултати на фурна, без вода и със съвсем малко мазнина, а в някои случаи и дори без такава. Това ще стане с помощта на съдовете, изработени  от иновативен материал –Таперуер „УлтраПро“. Няма да Ви спохождат вече мисли от рода на въпроса, който Ви зададох в началото на статията. Съдовете на 20-ти и 21-ви век – двойно огнеупорни са с красив и уникален дизайн. 

Постигнете своеобразна  революция в здравословното готвене у Вас благодарение на съдовете, изработени от високотехнологични и съвременни материали – течен полимерен кристал.  Те се използват както за готвене в обикновена фурна, така и за притопляне в микровълнова. С тях съхранявате в хладилник и/или замразявате във фризер. В тях готвите всеки път здравословно, икономично, бързо и лесно.

Exif_JPEG_420

Няма да Ви се налага след готвенето да почиствате трудно и продължително загорели от мазнини ръбчета на тавичките, многобройни мазни пръски по стените на фурната. Ще спрете да търсите вариант и как да съхранявате храната от тях в хладилника. Ястието сготвено в тях може да съхраните директно в хладилника или дори да замразите част от него във фризера и след това отново директно в микровълновата да притоплите.  А те ще Ви помогнат дори да намалите и времето за готвене – използвайте първо в микровълновата, след това в обикновената фурна.  

photo0033

Откакто имам такива съдове – забравих да готвя в онези старите, металните.  Спестих си и време за почистване на фурната, а и намалих мазнината, с която готвех преди.  Някои от старите ми тави са с доста следи от ръждясали малки петна, които с нищо не се отстраняват, а и развалят храната при готвенето й в тях. Отървете се и Вие от тези нездравословни съдове, тави, караванки и други подобни за фурна. Изпробвайте УлтраПро и се насладете на здравословното готвене и хранене. Отделяйте повече време на семейството си и при старателно и внимателно използване на съдовете от серията УлтраПро те ще Ви служат до живот. С тях ще готвят цял живот Вашите деца, а може би и внуците Ви, ако не им подарите други, разбира се. 😉

Exif_JPEG_420

 Тези съдове изискват някои предпазни мерки при тяхното използване. Прочетете внимателно!

 • НЕ гответе с тях на повече от плюс 230 градуса по Целзий в обикновена фурна и НЕ ги замразявайте на по-ниски от минус 25 градуса по Целзий.
 • НЕ ги мийте с абразивни препарати и телени гъби.
 • ВНИМАВАЙТЕ, ЧУПЛИВИ СА! Когато ги използвате бъдете внимателни да не ги изпуснете. Фирмата НЕ покрива доживотната им гаранция при счупване.
 • НЕ ги използвайте върху открити реотани, скари и други подобни повърхности.
 • Винаги оставяйте по минимум  5 см. отстъп от всякъде около тях във фурната, когато ги използвате.
 • Изваждайте ги от фурната ВИНАГИ хващайки ги за страниците на съда, а НЕ директно и само за дръжките им.

Съдовете УлтраПро направени от единствената твърда пластмаса за готвене в обикновена фурна имат много предимства при здравословно и икономично готвене в тях. Ще се опитам да Ви изредя повечето от тях:

 • Готвите в тях без вода или само с няколко капки;
 • Готвите без мазнина или само с няколко капки;
 • Не загарят и не залепват тестени вкусотии;
 • Лесно се почистват и съхраняват;
 • Пестите енергия – използвайки тандем-готвенето с капак. Първо в микровълновата и след това в обикновената фурна;
 • Храните се здравословно и вкусно цялото семейство;
 • Готвенето в тях с капак предпазва и вътрешността на фурната – така си сигурявате по-рядко нейното почистване;
 • Имат незалепващо покритие и нищо не може да загори в тях;
 • Направени са от високо топлоустойчив материал и имат заоблени форми, които позволяват нагряване едновременно и еднакво на всяка част от съда – така избягвате недопечени или изгорели ястия;
 • Много леки, което ги прави предпочитани пред тежките метални или стъклени съдове;
 • Многофункционални – използвате в микровълновата, в обикновената фурна, в хладилника, във фризера и сервирате с тях също на трапезата;
 • Автоматичен контрол на парата – капакът и основният съд са с уникален дизайн, за да може парата да се запази вътре в съда по време на готвене и да не се използва допълнителна вода;
 • Много добра изолация – храната се запича, но не се изсушава;
 • Много добро решение за размразяване в микровълнова фурна;
 • Целия комплект от съдове пести и място в шкафа – събират се един в друг.

Пожелавам Ви да готвите с много любов за любимите си хора вкусни ястия и тестени вкусотийки в УлтраПро.

photo0475

Превърнете готвенето в удоволствие. Ще обикнете здравословното готвене и ще си решите някои готварски проблеми с тези съдове. Ползвайте ги и си отделете повече време и усмивки за Вас и Вашите близки хора.

Пишете ми като използвате формата за обратна връзка.

Успех!

Дессс

Публикувано от DESSS

Здравейте, казвам се Деси. В интернет пространството съм Дессс. Имам мечта, която искам да превърна в мисия - да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за здравето си и за домашната си среда с практични, икономични, екологични и натурални продукти – то всички ние заедно можем да допринесем за опазване чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите ни поколения. А от това зависи и нашият здравословен и смислен живот. Аз обичам този начин на живот. Заобичайте го и вие. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето-нашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. :) I'm very friendly, responsible and good-natured person. I'm a part of NGO "Doverimise" - a non-profit organization, which manages to help people with disabilities trying to change their life with their equal human rights. I work as a museum guide/curator. I love to talk with children for our heritage in our native region. I love Nature and our Planet so I want more people to use phosphate free and BPA free products to change their live and point of view. Because of the children of tomorrow. Feel free to join my team. :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: