Преса Шеф за картофки

Ето, че дойде време да ви представя и следващото попълнение към иновативната система Фюжън на Таперуер. Това е пресата FusionMaster™ Dicer с приставка за кореноплодни и/или твърди плодове, зеленчуци…

Колко пъти сте рязали картофи, краставици, цвекло и нито едно с едно парченцата не си приличат, не са еднакви и всяко се сготвя по различен начин – или ще се изпържи повече едното, или ще се изпече повече едното, или ще се развари едното…. ??? Спрете да се тревожите. На помощ идва точно тази преса с приставка за еднакви парченца всеки път.

chefpressdicerснимка: интернет – .eu

Тук отново металните части са сведени до минимум и в приставката само режещата част е от метал – неръждаема стомана, която е заточена многократно и трябва да се внимава когато я ползвате. Избутващата част също е от висококачествената пластмата Таперуер и е здраво направена, за повече устойчивост. Основата може да не купувате, ако разбира се вече имате някой от предишните уреди – FusionMaster™ Grater; FusionMaster™ Mincer. А ако вече имате и FusionMaster™ Juicer-цитруспресата ще ви е нужна само жълтата част и комплекта ви е готов.  Тази преса се сглобява също толкова лесно колкото и останалите части и уреди от цялата система. Като детско ЛЕГО ще си играете и с лекота ще работите.

chefpressdicer_large2maxresdefault-1

снимки: интернет – .eu

С тази приставка може да нарязвате не само картофките за пържене, печене еднакви и с лекота големи количества, но и всякакви твърди плодове и зеленчуци за салати, предястия, ястия, гарнитури, десерти…

Вижте колко лесно и бързо се работи с нея: 

Мисля, вече сте наясно как да си улесните ежедневието с Таперуер и да си подредите уреди, които работят без ток, а са ефективни колкото и техните електрически събратя.  Грижете се за вашето здраве, време и за Природата. А с Таперуер е толкова лесно, бързо и удобно. Повярвайте ми, откакто ги ползвам наистина съм с повишено и по-голямо положително отношение към храната, здравето и Природата. Очаквам ви да споделите вашите тревоги около нарязването на много от ежедневните зеленчуци. Бързо ли го правите, лесно ли ви или много от тях не ги готвите защото ви е трудно да ги режете и да ги оформите. Пишете ми чрез формата за обратна връзка на сайта.

До скоро

Дессс

Реклама

Публикувано от DESSS

Здравейте, казвам се Деси. В интернет пространството съм Дессс. Имам мечта, която искам да превърна в мисия - да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за здравето си и за домашната си среда с практични, икономични, екологични и натурални продукти – то всички ние заедно можем да допринесем за опазване чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите ни поколения. А от това зависи и нашият здравословен и смислен живот. Аз обичам този начин на живот. Заобичайте го и вие. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето-нашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. :) I'm very friendly, responsible and good-natured person. I'm a part of NGO "Doverimise" - a non-profit organization, which manages to help people with disabilities trying to change their life with their equal human rights. I work as a museum guide/curator. I love to talk with children for our heritage in our native region. I love Nature and our Planet so I want more people to use phosphate free and BPA free products to change their live and point of view. Because of the children of tomorrow. Feel free to join my team. :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: