AMWAY HOME почистваща микрофибърна кърпа

Здравейте, приятели. Днес ще ви напиша впечатлението си от микрофибърната кърпа Amway Home за ежедневно почистване на прах, мръсни петна и течности. Първо да ви поясня малко за микрофибъра какво разбрах: Микрофибърната материя е съставена от  изключително фини текстилни нишки, които са 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. Влакната на материята са с положителен заряд, а прахта – с отрицателен. Това позволява да се ползва и в мокро, и в сухо състояние. Микрофибърната материя издържа на над 350 изпирания. Това прави микрофибърните почистващи материи предпочитани не само в домакинството.

Икономичност, екологичност, ефективност и практичност. Всичко това може да получите с покупката на две микрофибърни кърпи AMWAY HOME за почистване на целия дом, офис, колата…

Всички търсим оптимален вариант за бързо, лесно и ефикасно почистване в дома, в офиса, в колата…. но не винаги попадаме на подходящите продукти. Да не говоря за всички парцалки, които ползваме дори и неизпиращи се отново и отново….. Колко микроби и бацилии има в тях – ви ги виждаме, но ги разнасяме вместо да ги почистим… Та си взех аз тази кърпа да видя дали тя ще ме удовлетвори от разказванията, които имах чрез познати за нея. Наистина е по-добре да използваме по-малко хартиени попивателни кърпи, за да щадим Природата и да редуцираме отпадъците след почистване. Тази микрофибърна кърпа е напълно подходяща за всеки, който иска да допринесе с нещо за опазване на Околната среда и да чисти у дома с лекота. Ще я ползвате много по-дълго и по-безопасно от всеки друг парцал от стар потник, стар чершаф или друго, който ви попада. Тя попива течности до няколко пъти над теглото си. Мека е и има две различни повърхнини за бързо улавяне и задържане на праховите частици, и за лесно, и моментално абсорбиране на течностите. Кърпа, която трябва да я има всяка забързана и практична домакиня. Може да я ползвате както суха, така и мокра. С нея спокойно почиствате прозорци, огледала, мивки, плочки, подове, дръжки, кранове, витрини, плотове, дървени, кожени, пластмасови, метални и други повърхности без да използвате вредни препарати, допълнителни ръкавици, маски… Така ще избегнете абсорбирането през кожата и натрупването в организма на вредни химически вещества. Ще си спестите болките в очите, кожните раздразнения, главоболието…

Микрофибърните кърпи са предпочитани от много домакини, работници в автосалони, офиси, болници, различни учреждения, където е изключително важно използването на безвредни почистващи вещества. Те почистват всякакви повърхности дори само с чешмяна вода. Това ги прави уникални еко продукти. Много подходящи за хора с алергии. Но с продуктите от серията AMWAY HOME няма да имате подобни проблеми. Това са биоразградимите почистващи препарати.

Кухнята, офиса, колата, дори Природата ще са ви благодарни за това, че ползвате микрофибър. Не се чудете, а тази кърпа изберете. Използвайки микрофибърните кърпи си осигуряваме и безопасна работна среда и чиста Природа. За да подобрим здравето и качеството си на живот е необходимо да си създадем и здравословна домашна среда. След използването на многото и различни почистващи препарати какво ни остава след тях? Някой да се  е замислял?…. – среда готова за развитие на гъбички, микроби и токсични изпарения вдишвани от нас самите, от нашите деца и всички, които прекрачат прага на дома ни. AMWAY HOME предлага безопасно почистване и детоксикиране на дома и гарантира здравословна домашна среда. Използвайки почистващите микрофибърни кърпи сухи или с само с вода Вие ще почистите всяко едно кътче на дома си и ще се забавлявате докато вършите домакинските си задължения.

Дами, подарете си я и превърнете почистването в лесна игра. А вие, господа – подарете я на вашите съпруги, майки, сестри… – ще са ви благодарни. От личен опит ви казвам – добра е. Дори и за прозорци съм я пробвала. Но препоръчвам поне две да имате – тази за прозорци да я ползвате само за стъклени и огледални повърхности, а другата – за попиване, прах или почистване на други нечистотии. С нея днес почистих огледалото на една от вратите, които имаме у дома по този начин: намокрих кърпата от едната половина – другата й оставих суха. С мократа половинка, но от по-гладката й страна, два пъти почистих огледалото. След това със сухата, но от оребрената страна – забърсах два, три пъти – всеки път ползвах друга част от сухата кърпа, но винаги от оребрената страна. Никакви следи от капки и пръски…  Един съвет от мен – ползвайте движения от горе на долу – не въртеливи. А също така успешно и бързо попих разсипана чаша сок от племенниците ми, които ми бяха на гости. Кърпата беше мокра, но изтискана… С нея преди да дойдат бях почиствала прозорец – по същия начин, по който обясних почистването на огледалото и я бях изпрала. Между другото почиствам само с вода – без препарати. Също така я и пера – само с топла вода, без препарати. Ако все пак почистите нещо много мръсно и ви трябва препарат, за да изперете кърпата – то ползвайте Л.О.К. или Диш Дропс за съдове . Размерите й са: 40/47 см. А цената й е съвсем приемлива и дори ниска за качеството си и за ефективността й.

Побързайте и време не губете. Очаквам ви за подробности или чрез обратната връзка в сайта ми, или на тел: 0885684193.

Дессс

БЛАГОДАРЯ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕТО ЗА НАПИСВАНЕТО НА ТАЗИ СТАТИЯ НА: AMWAY.BG И TUPPERWARE.BG

Публикувано от DESSS

Здравейте, казвам се Деси. В интернет пространството съм Дессс. Имам мечта, която искам да превърна в мисия - да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за здравето си и за домашната си среда с практични, икономични, екологични и натурални продукти – то всички ние заедно можем да допринесем за опазване чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите ни поколения. А от това зависи и нашият здравословен и смислен живот. Аз обичам този начин на живот. Заобичайте го и вие. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето-нашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. :) I'm very friendly, responsible and good-natured person. I'm a part of NGO "Doverimise" - a non-profit organization, which manages to help people with disabilities trying to change their life with their equal human rights. I work as a museum guide/curator. I love to talk with children for our heritage in our native region. I love Nature and our Planet so I want more people to use phosphate free and BPA free products to change their live and point of view. Because of the children of tomorrow. Feel free to join my team. :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: