Домакинската белачка – верен помощник

Колко пъти сте се порязвали докато белите с нож картофи, цвекло, тиква или се опитвате да нарежете на тънки кръгчета моркови, дребни картофи и други подобни твърди зеленчуци? Много често, нали. Спрете, повече не се порязвайте.  А замисляли ли сте се колко фира ви отива когато ползвате нож за белене? Ами една трета от това, което белите отива на боклука. А иска ли ви се да спестите време от белене, рязане и приготовление на хранителни заготовки за седмицата?…  Да, възможно е – с Tupperware. Вече няма да хвърляте и остатъци от продукти при белене. Трябва ви белачката Tupperware от ново поколение. Белачка, която да ви помага, а не да ви натоварва и да ви е притеснено всеки път когато трябва да белите, оформяте и режете.  Белачка, която докато я ползвате сама ще се наточва и ще ви служи минимум пет, а може и десет години ежедневно ползване в домакинството ви.

Това е белачката Tupperware – невероятен, многофункционален кухненски уред, който прави беленето и рязането на плодове и зеленчуци лесно, като детска игра.

10623882_1527430760860460_7255622887996872681_o

Безопасна е за ползване от деца, мъже и разбира се от „обичайно заподозрените“ в кухнята – дамите. Маникюрът и на най-изисканата дама ще остане съвършен с ползването на тези белачки. Кожата на пръстите на ръцете няма да се нарани и да пострада. Удобна е да се ползва и от по-възрастни хора, които имат проблеми с боравенето при белене с нож.

Доверете се на качественото и изпробваното. От личен опит ви казвам всички белачки са безопасни и работят ефикасно… А са и на една ръка разстояние и са винаги в готовност. Неотлъчно, лесно се борави с тях. Особено с тези от клик системата. Само с една ръка сменям различните глави и режа, беля, настъргвам незабавно почти. С една дръжка и три различни накрайника комплектът белачки от клик системата не е за изпускане. Всяка кухня трябва да го има.

13319741_1715492618720939_188261579692918762_n

С белачките може да режете на кръгчета, на филийки, да белите картофи, моркови, тиквички, тикви, домати, краставици, зеле, да правите зеленчукови талятели и на практика да обелите почти всички плодове и зеленчуци, за които може да се сетите. Достатъчно е да плъзнете белачката към вас и сте готови – при това без почти никаква съпротива.

13315350_1715492622054272_1148875579007331381_n

При вертикалната белачка ако я плъзнете в обратната посока получавате абсолютно същия ефект, тъй като остриетата са двупосочни и работят еднакво добре, както нагоре, така и надолу.

При универсалната – хоризонтална белачка – имаме две различни остриета – едното право, а другото леко назъбено. Правото е за твърди зеленчуци и плодове – картофи, моркови, краставици, ябълки…, а леко назъбеното е за меки зеленчуци и плодове – киви, домати, черни сливи… По който и да било начин, в която и да е посока, за левичари или за десничари… просто плъзнете белачката и ще премахнете обелката с лекота.

1462695_611465425556905_1811587910_o - Копие - Копие - Копие (2)
Натиснете върху снимката за видео

Благодарение на силно заточените остриета от неръждаема стомана и специалния гъвкав дизайн на главата на белачките, вие можете без проблем:

 • Да белите и нарязвате зеле и моркови за гарнитури и салати;
 • Да настъргвате зеленчуци за китайски ястия;
 • Да режете на тънки филийки за гръцки тиквички, зеленчуков  или картофен чипс;
 • Да направите идеалните зеленчукови талятели за запеканки;
 • Да белите с лекота твърди продукти, като тикви, ананас и др.;
 • Да белите картофите два пъти по-бързо, без проблем;
 • Да белите краставици и домати без почти никакви усилия;
 • Да нарязвате меки сирена на тънки резенчета, и да настъргвате твърдите сирена за поръсване, гарниране;
 • Да нарязвате на тънки слайсове твърди сирена, кашкавали;
 • Можете дори да настържете шоколад за десерти;
 • Да подготвяте плодове и зеленчуци за следваща обработка и сервиране.

Това са само малка част от нещата, за които може да ползвате белачките Tupperware в кухнята.

С клик комбинираната система от белачки и дребни помощници вие ще бъдете истински професионалист в кухнята с идеални по размер и външен вид различни плодови или зеленчукови резени за украси, гарнитури и ще радвате окото на любимите си хора с атрактивна ежедневна и до болка позната на вкус салата или друга вкусотия.

12191588_1048371798530285_4678058328064794903_n
Натиснете върху снимката за видео
14947436_1788470314756502_9082043248007618829_n
Натиснете върху снимката за видео

 

Възможностите ви са неограничени, защото с белачките Tupperware може не само да белите, но също така да режете на филийки, кръгчета, да стържете шоколад за украса и да гарнирате зеленчукови талятели на ястията си.

Един съвет от мен и Tupperware: НЕ мийте остриетата на белачките в миялната машина. Само на ръка ги почиствайте.

Стил, удобство, практичност и ефективност – всичко това получавате от Tupperware. Не подминавайте. Очаквам ви споделите и вашия опит с белачките чрез формата за обратна връзка в сайта.

До скоро

Дессс

Публикувано от DESSS

Здравейте, казвам се Деси. В интернет пространството съм Дессс. Имам мечта, която искам да превърна в мисия - да помогна на колкото се може повече хора, да внесат здраве, красота и екология в дома си. Аз вярвам, че ако всеки един от нас започне да се грижи за здравето си и за домашната си среда с практични, икономични, екологични и натурални продукти – то всички ние заедно можем да допринесем за опазване чистотата на околната среда за нас, за нашите деца и за бъдещите ни поколения. А от това зависи и нашият здравословен и смислен живот. Аз обичам този начин на живот. Заобичайте го и вие. Очаквам ви! Надявам се това да е вашето-нашето място за споделяне на опит, идеи и съвети за практичен, икономичен и екологичен начин на живот. Защото си заслужава. Защото ни е грижа за здравето на нашите деца, нашите внуци и за нас самите. :) I'm very friendly, responsible and good-natured person. I'm a part of NGO "Doverimise" - a non-profit organization, which manages to help people with disabilities trying to change their life with their equal human rights. I work as a museum guide/curator. I love to talk with children for our heritage in our native region. I love Nature and our Planet so I want more people to use phosphate free and BPA free products to change their live and point of view. Because of the children of tomorrow. Feel free to join my team. :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: